Postitus
Postitas Nohik » 07 Mär 2016, 14:10
Selle tarbi teema kolis siia, et teist teemat mitte reostada. Nagu aru saan, siis reostasin ikkagi.
Nii palju on seotud, et mingi katte ma tahan kaasa võtta. Ei tahaks niru ilmaga ei vihma käes olla ega telgis konutada. Kui paremat ei jõua osta, siis ostan lihtsalt Abakanist kergema tüki kunstsiidi, õmblen kokku ja immutan silikooniga.
Varakevadel tahan katsetada, kuidas selle all magada on. Seda saan katsetada ka Abakani minemata, mul on maja renoveerimise ajast koormakatteid päris hulga aidas rullis.
Olen 3x tundras olnud autoga. Kõik 3x olen juuli algul ka +2 ära kogenud. Enne matka peaks mul olema selge, kas saan ilma telgita hakkama. Või kas vajan mingit lisakotti ümber magamiskoti, et ära ei külmuks. Olen telgikatte all ööbinud küll, aga soojema ilmaga. Samuti on mu jaoks üsna ebaselge, mis juhtub, kui tuul otsustab keerutama hakata. Mis juhtub, kui järsku puhang otsast sisse puhub. Kui kate on ka viiluna installitav, saad lihtsalt märjaks. Selles mõttes oleks kandiline tükk lollikindlam lahendus, seda saab eri viisidel üles panna.
Selle hardcore jutuga mõtlesin, et kui tahaks umbes jaanipäeval vihmaga lõkke ääres kasutada, oleks koormakate sobiv odav materjal. Ei haaku siia teemasse.
Mis seda koormakatte materjali puudutab, on üha segasem. Tuttav ütles, et vanasti oli isegi PP-st tehtud. Ise ka mäletan, et üks pudenes kunagi tõesti ilma käes täitsa ära. Et samahästi võib suvalisest kiust olla, pakendil polevat enamasti kirjas. Kui 1 müüja rõhutab, et on PE, see võib pigem viidata kindlale kvaliteedile j aomadustele.
Kui Soome teema vahepeal kokku võtta, niipalju olen ise targemaks saanud, et rahalistel põhjustel oleks rattaga minek ülimalt kahtlane. Kogu varustus saaks liiga kahtlane. Kui jala minna, pole rahaliselt väga suurt vahet, kuhu minna, nagu pileteid analüüsides on selgunud. Välja on kerkinud uskumatu võimalus, et hea õnne korral on võimalik põhja ja tagasi isegi 99€ eest lennata. See on suunanud mõtteid, et varustus tuleb igaks juhuks tõsisemalt üle vaadata, äkki veab välja kuidagi lendude limiidi. Ei ole ka unustanud, et keegi siin teema algul küsis, et kas saaks kaasa. Võib-olla koorub välja hoopis huvigrupp,kes läheks augusti algul autoga põhja. Antud loos on aga kahtlane mu enda puhkus. Raske on midagi kokku leppida.
Praegu pean eesmärki, et hiljemalt juuni lõpuks oleksin varustatud ja katsetatud, ka mitme teekonna kaardid valmis, et võimalusel minna, kuhu soodsad piletid peaks saama.
Ärge käige mu järel, olen isegi eksinud!