http://www.loodusegakoos.ee/matkatee-bl ... mis-see-on" onclick="window.open(this.href);return false;
Ei taha liialt viriseda, aga jõuliste udufiltrite kasutamine piltidel, mis ülemise pildikolmandiku ja alumise 10% pildist randiga udustavad, on öäkkk. Ka kontrasti ületuunimine annab pildile võlts-olemuse, mida inimsilm kunagi ei näeks(sissepõlenud pilved, tumendatud pildinurgad jne.). Ilmselt olen juba liiga vana päss instagrami-põlvkonna jaoks.pilving kirjutas:Väga lahedad pildid
Ületasime ka seda kohta novembri kuus ja peab ütlema, et tekitas palju elevustEdgar kirjutas:Teine koht stiilis "4 meetrit voolavat vett" on Tarvasjõe ületus Mägede ja Kakerdaja vahelisel lõigul. Novembri lõpus oli seal küll üks lahtine plank paarkümmend meetrit vana silla jäänustest ülevoolu, mida mööda balanseerides sai jõge ületada, aga kuna see oli kinnitamata võib see praeguseks allavoolu läinud olla. Vool on kiire ja sügavust 1-1,5 meetrit.
Pea 400 kilomeetrit kahe nädalaga ning kogu kraami kaasas tassides- ma arvan, et siin on parajalt potensiaali 'peetrikese tegemiseks'Mait kirjutas:No tänaseks paistab küll nii, et ma lähen kolme kamraadiga rajale 4-ndal mail Altjast ja katsume Iklasse jõuda 19-ndal. Konks siis selles, et me teeme "peetrikest" - kogu toit on turjal. Üritame päevikut ka pidada ja pärast siia jagada
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist