hanneshk kirjutas:väga kena kokkuvõte, kui nüüd mõne kommentaari veel saaks siis võiks juba ostma minna

Kasutan aastaid eTrex Vista HCx, mis on ilmselt tänapäeval ürgne mudel.
http://www.garmin.ee/metsa/kaarti-naita ... -vista-hcx" onclick="window.open(this.href);return false;
Värviline,
kompass (ebatäpne ja kasutu),
baromeeter (olen kõrguse näidu asemel vaadanud pigem ilmaennustamise eesmärgil)
Kasutan AA akudega, mis ilmselt kestavadki nagu manuaal ütleb ehk 28h (taskus on alati laetud paar tagavaraks)
Sees EOMap kaart.
http://www.eomap.ee/uudised/57-eesti-teejuht-2010" onclick="window.open(this.href);return false;
Minu jaoks katab üks seade mitu rolli.
1) julgestaja huupi kolamisel - teadmine, et saan ekslemise asemel alati tagasi minna punkti A ja hoopis teist teed kaudu. (Jürgensoni raamatu järgi oleks mõiste nimi vist radiaalne päevamatk baasist.) Mõnes mõttes sarnane funktsioon nagu turvavööl autos - peale paned alati aga vaja läheb harva ja siis on ikka väga hea, et olemas on.
2) loger ehk pärast on vahest hea vaadata, kus millal ja kui palju käidud ka aastate pärast, ehk võimalus panna topelt logi salvestama SD kaardi peale.
3) paberkaardi asemel või lisaks.
Eesti EOMAP kaardil (mis teekonda arvutab kohati väikse vembuga) on kohati ikka päris piisav detailsus - ka kraavid ja metsasihid peal.
Ilmselt aitab ehk välistada probleemi, et kaldud näiteks läbi Eesti matka peal väljatrükitud kaartide pealt välja ja eksled rohkem, kui tahaksid.
4) Realistlik spidomeeter autos - näiteks nii tean, et olemasolevate kummidega autospidomeetri 58km/h on tegelikult 53 ja
auto 99km/h on tegelikult 92
Veel mõned isiklikud positiivsed näited:
Olen leidnud vettinud rahakoti ja auto tehnilise passi, mis pudenesid sügisepimedas metsas hooletult suletud taskust, victorinox multitööriista, mille olin jätnud kännu sisse peale juustu lõikamist, fotoka objektiivi korgi.
Ei oska sõnadesse panna seda kaotuse tunnet, kui avastasin esmaspäeval lõuna paiku kohviku kassa juures, et kõik raha ja kaardid ja dokumendid läinud, ning seda kergenduse/õnnetunnet, kui õhtul enne loojangut pühapäevaseid jälgi ajades kõik kraami keset metsa küll pisut niiskemana üles leidsin.
Ja just eelneva esmaspäeva õhtul olin käinud samamoodi nuga otsimas.
Järgmisel pühapäeval läksid naine ja laps kaduma aga need tulid ise välja ilma GPS abita.
Siis kadumiste/ leidmiste seeria lõppes.
Korra juhtus ka nii, et sain keset talve kohtuttäiturilt teate maksmata trahvi kohta - olevat ületanud suvel kiirust automaatpildistaja juures. Väga ebameeldiv üllatus (asutuse auto - trahviteade oli tulnud esmakordselt kolleegi e-mailile, kes selle sujuvat unustas). Vaatasin logist järgi - tõepoolest 99 km/h. Samas 100 oli lubatud (mnt.ee leidsin ka vanade kiirusepiirangute info) ehk siis kõvasti alla +4km, mida pildiaparaadid teadupärast andestavad. Lõpuks selguski, et aparaat oli mu autot pidanud bussiks ja 100km/h, mis on lubatud autole pole lubatud bussile. Kui poleks olnud logi ja poleks hakanud uurima ja sealt edasi mõtlema, siis oleksin tuimalt nii trahvi, kui kohtutäituri kulud ära maksnud. Ei mina mäleta , kus ma olin pool aastat tagasi.
Soovitan kaarti näitavat GPS, mis võib alati vaikselt tiksuda taskus või autos.
Ja kompass ka ikka igaks juhuks kaasa.